Selfie

Om Club England

Spesialisten på skreddersydde opplevelser i Storbritannia.

Hvem er Club England?

Helt siden 1968 har Club England arrangert turer for grupper som vil besøke Storbritannia.

Vår lange erfaring har lært oss at det sjelden er to grupper som har samme interesser, turlengde og reisebudsjett. Derfor skreddersyr vi våre programmer og aktiviteter til den enkelte gruppens ønsker.

For mange er vi best kjent for våre klasse- og korpsturer, og mange av dagens lærere, foreldre og foresatte har selv reist med oss i sine yngre dager. De siste årene har vi imidlertid utvidet tilbudet med spennende tematurer. Her drar vi nytte av vår unike kunnskap om britisk kultur og folkeliv og gir vennegrupper mulighet til å oppleve engelske, skotske or irske spesialiteter du aldri vil glemme.

Hvorfor Club England?

Erfaring med de beste reisemålene

Club England er den første og eneste spesialisten på turer til Storbritannia.

For grupper som reiser til Storbritannia er det viktig å utnytte tiden maksimalt. Du skal ikke kaste bort tiden på å vente, prøve og feile. Club England har over 50 års erfaring med å finne de beste reisemålene. Vi vet hvor fritidstilbudene er best, hvor du kan få det beste faglige innholdet, de beste overnattingsstedene og spisesteder som passer enhver smak.

Club Englands guider

Ryggraden i våre turopplegg er våre flinke guider. De er alltid lokalkjent, vennlige, hjelpsomme og kunnskapsrike. Mange snakker også skandinavisk. Guidene hjelper til med de praktiske arrangementene som inngår i programmet, og kan fortelle mye om lokal historie og kultur.

Skreddersydde turer

En vellykket tur begynner alltid med grundige forberedelser. Derfor er vi i kontinuerlig kontakt med gruppens kontaktperson god tid i forveien. Gjennom tett samarbeid sørger vi for å ta hensyn til gruppens ønsker og forventninger, og kommer sammen frem til et skreddersydd turopplegg med fantastiske opplevelser dere aldri vil glemme.

Club Englands nettsider benytter ikke informasjonskapsler (cookies) og lagrer og/eller videresender ikke informasjon om leseren til tredjepart.

Informasjon, illustrasjoner og annet innhold på nettsidene våre er veiledende, og er ikke å anse som kontraktsmessig bindende avtaler, tilbud eller forpliktelser.
Club England er ikke ansvarlig for informasjon hentet fra eller linket til tredjepart.